Wat geloof jij over jezelf?

Het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat uit van een aantal vooronderstellingen, aannames, die gebleken zijn bij te dragen aan succes.

Als je deze vooronderstellingen gebruikt heeft dit mede tot gevolg dat je milder over jezelf en anderen gaat denken. Ook draagt het bij aan het krijgen van meer zelfvertrouwen. Een NLP-aanname wat mij zelf erg aanspreekt is: Fouten bestaan niet, alleen feedback. Deze aanname laat mij denken aan een quote van Nelson Mandela: "I never lose. I either win or I learn."

Door deze aanname echt te gaan doorvoelen en leven wordt het leven makkelijker en pakt het ook jouw faalangst aan. Als jouw aanpak succes heeft, mooi, zo niet … dan heb je ervan geleerd! Leven is dingen leren. Je wilt je toch ook verder ontwikkelen? Dus waarom treuren als iets niet goed is gegaan, je bent nu weer een stukje wijzer. Het gebruik van deze aanname in de verwachtingen die je van anderen hebt leidt meestal ook tot een positievere sfeer. Het maakt je milder in het oordeel naar de ander. Je zult merken dat de ander dit prettig vindt en juist hierdoor sneller iets van jou aanneemt.

Naast bewustwording en toepassen van deze aannames werk ik via andere NLP-technieken aan het omgaan met faalangst. In samenwerking met autorijschool live2drive bied ik het Easy Drive coachtraject aan. Een coachtraject volledig toegespitst en op maat gemaakt om jou goed voor te bereiden op je rijexamen!

Indien je last hebt van faalangst werken wij met NLP-technieken om jouw beperkende overtuigingen op te sporen en om te buigen naar helpende overtuigingen. Met NLP interventie ontdek jij jouw hulpbronnen die ervoor zorgen dat jij kalm en easy kunt autorijden. Op deze wijze ontstaat meer zelfvertrouwen, bewustwording en heb je geleerd om te gaan met faalangst.

Kijk voor meer info op www.redmooncoaching.nl en www.live2drive.nl