Aanbod Jong Talentenspel

Individuele coaching: Een basistraject bestaat uit een sessie ter kennismaking met aansluitend de start van het spel (duur ca. 1 ½ uur). Afhankelijk van de leeftijd van de deelnemer vindt dit gesprek met (een van) de ouders plaats. Hierna gaat de jongere het spel spelen in drie sessies van ca. 1 ½ uur. Tot slot volgt een nagesprek samen met de ouders. Dit kan eventueel aansluitend aan de laatste sessie.

De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte in Valkenburg of op locatie. Dit kan vooraf worden besproken. Een voorwaarde is dat het spel in een rustige omgeving wordt gespeeld.

Dit basistraject bedraagt 459,- euro (excl. BTW) voor particulieren. Dit bedrag is inclusief reiskosten tenzij de afstand tussen de standplaats opdrachtgever en de praktijkruimte van de aanbieder in Valkenburg groter is dan 10 km (€ 0,50 per km excl. BTW). Indien na de kennismaking blijkt dat er geen klik is en men niet verder gaat met het traject worden er geen kosten in rekening gebracht.

Indien gewenst kan dit basistraject worden aangevuld met vervolgsessies.

Voor meer info over het Jong Talentenspel klik hier.

Workshops: Je gaat in een groep aan de slag met het Jong Talentenspel. Er is veel ruimte voor uitwisseling, waarbij deelnemers vaak tot verrassende inzichten komen. De meerwaarde van een groep is dat je extra informatie krijgt via de andere deelnemers plus veelal herkenning van thema’s die spelen. Daarnaast krijg je ook individuele aandacht. Je leert je talenten (beter) kennen en krijgt zicht op wat jij daarmee de wereld te bieden hebt.

Een workshop kan in company worden verzorgd en kan verschillende thema’s hebben, bijvoorbeeld samenwerken, studie- en beroepskeuze, zelfstandig zijn, etc. en kan geheel op maat worden gemaakt afhankelijk van de grootte en wensen van de groep.

Ook organiseer ik regelmatig workshops in mijn praktijkruimte in Valkenburg waarvoor men zich individueel kan inschrijven.

Heb je interesse in een workshop, neem dan contact op voor een offerte op maat!