Jong talenten spel

Individuele coaching: Een basistraject bestaat uit een sessie ter kennismaking met aansluitend de start van het spel (duur ca. 1 ½ uur). Afhankelijk van de leeftijd van de deelnemer vindt dit gesprek met (een van) de ouders plaats. Hierna gaat de jongere het spel spelen in drie sessies van ca. 1 ½ uur. Tot slot volgt een nagesprek samen met de ouders. Dit kan eventueel aansluitend aan de laatste sessie. Indien na de kennismaking blijkt dat er geen klik is en men niet verder gaat met het traject worden er geen kosten in rekening gebracht. 

De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte in Heerlen of op locatie. Dit kan vooraf worden besproken. Een voorwaarde is dat het spel in een rustige omgeving wordt gespeeld.

Dit basistraject kan worden aangevuld met vervolgsessies.

Workshops: Je gaat in een groep aan de slag met het Jong Talentenspel. Er is veel ruimte voor uitwisseling, waarbij deelnemers vaak tot verrassende inzichten komen. De meerwaarde van een groep is dat je extra informatie krijgt via de andere deelnemers plus veelal herkenning van thema’s die spelen. Daarnaast krijg je ook individuele aandacht. Je leert je talenten (beter) kennen en krijgt zicht op wat jij daarmee de wereld te bieden hebt.