De naam van mijn bedrijf is afgeleid van mijn naam Wendy (Jacobs-) Moonen en een knipoog naar mijn haarkleur.
Via een vriendin heb ik kennis gemaakt met het Talentenspel.

Zij was bezig met de opleiding tot Talentenspelcoach en ik was bezig met een zoektocht in mijzelf nadat ik in mijn toenmalige werk als jurist was vastgelopen. Toeval bestaat niet … ik ging onder haar begeleiding aan de slag met het Talentenspel en ontdekte nieuwe kanten van mijzelf of anders gezegd ik ontdekte mijn talenten op een andere manier.

Dit is inmiddels alweer heel wat jaren geleden. In deze voorbije periode ben ik mij meer gaan verdiepen in allerlei manieren van zelfontwikkeling en het verkrijgen van meer bewustzijn. Hierbij geholpen door mijn eigen ervaringen en diverse NLP opleidingen (Neuro Linguïstisch Programmeren) ben ik langzaam in het vak van coachen gerold. In aanvulling op genoemde opleidingen heb ik verder de opleiding tot Jongtalentencoach en de opleiding NLP Powerkids gevolgd.

Omdat ik er achter kwam dat ik hier grote affiniteit mee heb ben ik naast het coachen van volwassenen ook aan de slag gegaan met het coachen van jongeren. Wat ik hierbij interessant vind is dat al in de tienerleeftijd van je wordt gevraagd om keuzes te maken die je toekomst gaan bepalen. Het is hierbij van belang om naast het nadenken over hetgeen je wilt ook naar je eigen innerlijke stem te luisteren. Ofwel luisteren naar je hart!

Kortom, het begeleiden van mensen van hun hoofd naar hun hart is mijn grootste passie!