Training: Implementeer (meer) gezonde gewoontes en word fit!                                 

Heb jij last van gewoontes die jouw gezondheid, fitheid, geluk, etc. in de weg staan? Sport je niet regelmatig maar was jouw doel aan het begin van het jaar om fitter te worden?

Door te werken met NLP-technieken kunnen we jouw beperkende overtuigingen opsporen en ombuigen naar helpende overtuigingen. Met NLP interventie ontdek jij jouw hulpbronnen die ervoor zorgen dat jij nagaat welke ongezonde gewoontes jij wilt omzetten naar voor jou wenselijk gedrag. Op deze wijze ontstaat meer zelfvertrouwen, bewustwording en heb je geleerd welke gewoontes jou helpen om jouw doelen te bereiken en hoe je dit gedrag implementeert in je dagelijks leven.

Dit traject kan je helpen om regelmatig te sporten, de fiets naar het werk te pakken, minder te snoepen of welke keuze jij ook wilt maken om jouw doelen te bereiken.

Het coachtraject duurt circa 8 weken en bestaat uit: 

* vier sessies die op maat zijn gemaakt. De eerste sessie start met een kennismaking met aansluitend de start van de coaching (duur ca. 1 ½ uur). Hierna wordt de coaching vervolgd in drie sessies van ca. 1 ½ uur;

* Opdrachten om in je dagelijks leven zelf mee aan de slag te gaan;

* Instructies over hoe je jouw doelen visualiseert;

* Uitwerking van een NLP-oefening (contrast analyse en opgedane inzichten) zodat je deze als naslagwerk kunt gebruiken bij de door jou gestelde doelen in de toekomst.

De coaching vindt plaats in onze praktijkruimte in Valkenburg of op locatie.
Dit kan vooraf worden besproken. Een voorwaarde is dat coaching plaatsvindt in een rustige omgeving.            

Dit traject bedraagt 390,- euro (excl. BTW 21%).

Dit bedrag is inclusief reiskosten tenzij de afstand tussen de standplaats opdrachtgever en de praktijkruimte van de aanbieder in Valkenburg groter is dan 10 km.

Het kennismakingsgesprek is gratis!